HomePalvelumme

Palvelumme

Pääpalvelumme ovat:

Kuljetukset

Huolintapalvelut

Terminaali- ja varastointi palvelut

Tarjoamme räätälöidyt kuljetukset maanteitse, rautateitse, lentoteitse ja meritse. Järjestetään ne minne tahansa tai mistä tahansa Euroopassa, Suomessa, Venäjällä, Asiassa ja Amerikassa.

Lähetykset käsitellään kappaletavarana, osakuormina ja täysikuormina.

Ovelta ovelle -kappaletavarakuljetukset ovat erikoisalaamme.  Tarjoamme kappaletavaralähetyksille säännölliset ja tiheät lähdöt sekä lyhyen kuljetusajan. Lähetykset noudetaan asiakkaalta ja kootaan terminaaliimme, sen jälkeen kuljetetaan ne määrätoimipaikkoihin.

Me huolehditaan siitä, että kuljetusyksiköt kulkevat aina mahdollisimman täysinä, jotta rahtihinnat pysyvät niin pieninä kuin mahdollista.

 

Venäjälle lähettämistä varten, otamme lähetyksenne vastaan Espoossa sijaitsevassa terminaalissa, jossa voimme varastoida ja yhdistellä EU-  ja transito-toimituksianne.

 

Hoidamme sekä EU- että transito-lähetysten huolinnan. Useimpia tulliasiakirjoja (esim. EX-1, TIR, CMR, T1) voi tilata meidän kauttamme.

K-Express OY on tullin rekisteröity luottoasiakas, valtuutettu lähettäjä ja vastaanottaja.

Otamme lähetyksenne vastaan Espoossa sijaitsevassa terminaalissa, jossa voimme varastoida ja yhdistellä EU-  ja transito-toimituksianne Venäjälle lähettämistä varten.

 

Tarjoamme varastointipalvelu sekä Helsingissä että Venäjällä: Pietarissa ja Moskovassa ja tarvittaessa muissa venäjäkaupungeissa.

 

Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niihin kuuluu monipuolinen valikoima lisäarvopalveluita.